Min vanskeligste oppgave hittil!

Jeg har vært gjennom en del opp igjennom. Vi kan starte med at jeg bodde i et utrygt område i hovedstaden i Iran i et 2 etasjers hus med nesten 20 andre familiemedlemmer, langt under fattigdomsgrensa under oppveksten, reiste med far og søster ulovlig gjennom flere land for å komme til Norge, har måttet lære et språk fra scratch for å få venner, skolegang og nettverk. Men det vanskeligste jeg har gjort noen gang skjedde idag.

Jeg tok med min sønn på Gravity trampolinepark i Tønsberg.

logo-hvit-pa-sort-liten

Vi stilte oss i kø ved skranken og Léon var veldig spent. Så var det vår tur og det første spørsmålet jeg fikk var om jeg skulle være med å hoppe?

“Være med å hoppe?!?!” Herregud, du ser at det står en voksen mann foran deg med sin 5 år gamle sønn, og ansiktstrekk som tyder på livets harde skole, med seriøse jeans og en kjedelig voksen T-skjorte på. Og det første du tenker er lurt å spørre denne mannen som er skallet og er ferdig med sine beste år om er om han skal “være med å hoppe?!” Hva tenker du med???

Jeg svarte “Nei!” og la til et lite lufttrykk ut av neseborene og ett par rynker mellom øynene for å understreke hvor dumt jeg syntes det spørsmålet var. Så jeg betalte for sønnen min, han fikk et armbånd og vi gikk inn.

Når vi kommer inn ser jeg dette:

20190501_150919

Oh….

20190501_150942

… my…

20190501_150916

… God!

Er jeg i himmelen? For et RÅTT sted! Det er jo trampoliner overalt! Forskjellige aktiviteter, forskjellige trampoliner og temaer, store og små trampoliner, lange trampoliner som blir møtt av skumgummibasseng! HÅHÅHÅ FETT!!!

Jeg gikk jo på turning en liten stund da jeg var 16-17 år. Jeg ble skikkelig apekatt og kan fremdeles mange triks på trampolina. Og den lange trampolina med skumgummibassenget frister noe sykt!

“Sjekk her, Léon! Nå skal pappa vise deg et triks!”

– men vent!

Jeg er jo han voksne idioten som ikke skulle “være med å hoppe!”.

jffcgrjvjkgsa

Det var flere voksne menn der inne, eldre enn meg, med sine barn og hoppa og koste seg gløgg ihjel, med armbånd på. Her står jeg som en liten unge som ikke får være med på klatreveggen og er bitter som f*** fordi jeg absolutt skulle være så voksen i resepsjonen.

20190501_153108

Det føltes ut som ungen i meg var satt i skammekroken og ikke fikk leke med de andre barna. Det var helt forferdelig. Å se alle (voksne og barn) hoppe, men ikke kunne gjøre det selv må være det vanskeligste jeg har vært gjennom i hele mitt liv!

Skal tenke meg godt om neste gang de spør om jeg vil -“være med å hoppe?”.

PS: Jeg snek til meg en aldri så liten salto når de ansatte ikke fulgte med. Og hvis dere på Gravity leser dette så vær så snill å ikke utesteng meg, jeg skammer meg virkelig 🥺

-familieherren

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s