Hvorfor er det så vanskelig å få seg kjæreste?!

John (35år) får seg kjæreste:

cartoon-business-man-free1

“John” er singel og ser alle vennene sine slå seg til ro med kjæreste/samboer/ektefelle og barn. Han sveiper oftere til høyre enn han blunker. Han tenker ikke på annet enn å få seg dame. Det går i Tinder, facebook, instagram, deiligst.no, msn, nettby og mirc. Overalt der en potensiell kjæreste ville gjemt seg.

Endelig en dag får han svar på en melding han sendte i instagram for over 1 uke siden. Og det var et positivt svar fra “Gyda” (jada, jeg vet ingen heter det lenger). Hun viser litt interesse, ikke for mye, men nok til at han skal fortsette å prøve. Dette er en del av spillet.

Etter noen uker med kontakt over instagram manner John seg opp til å spørre Gyda ut på en date. John har allerede vist profilen hennes til flere venner, og det samme har Gyda gjort. Venner fra begge sider har gitt grønt lys. John og Gyda møtes på en kafé til første daten. Det er en klein atmosfære i rommet som kunne slukket telys.

48026176-ilustración-de-un-hombre-sudoración-nerviosismo-en-su-primera-cita

Men John følger alle de normene som er satt for første date, eksempelvis dra ut stolen, lytte mye, snakke lite, ta hele regninga selv om Gyda spiser som et jævla beist, og følge henne helt hjem.

Etter noen dater blir Gyda med John hjem og har en koselig kveld som ender med litt kos på sengekanten. John er usikker på om han skal bytte til “i et forhold” på facebook. Er det offisielt, eller bør han vente litt? Gyda trives i Johns selskap, men har ikke gitt noen indikasjoner på om de skal endre statusen sin i facebook. Gyda er nemlig selv litt usikker om John er seriøs eller bare ute etter sengekantkos. Hvor mange dater skal man egentlig være på før det blir seriøst? Er det seriøst etter at man har hatt sex? Spør man for tidlig kan man virke desperat, spør man for sent så har jo toget kjørt. Så ingen spør, ingen sier noe.

Etter en stund kommer John i den kleine situasjonen der han møter en venn ute og blir nødt til å introdusere Gyda for vedkommende. “Hils på kjæresten min?”, “dette er dama mi?”, “hils på kjerringa?” eller “hils på venninna mi?”? Å introdusere henne med feil tittel kan ha fatale konsekvenser for forholdet. Gyda kan bli skuffa hvis hun blir introdusert som “venn/venninne”, og kan bli skremt vekk hvis hun blir introdusert som “kjæreste”. Det er et forbanna minefelt det her!!

Etter flere måneder begynner John (som i utgangspunktet er ute etter et seriøst forhold) å virke tilsynelatende useriøs, så useriøs at Gyda blir nødt til å spørre. Når Gyda spør John om hvilken retning de er på vei i så får John (ENDELIG) bekreftet at han ønsker at de fortsetter forholdet. Begge to endrer facebookstatusene sine.

John har fått seg kjæreste! 😁

82433470-loving-couple-boy-kissing-pretty-blond-girl-holding-heart-shaped-balloon-cartoon-vector-illustration

 

 

Kevin (7år) får seg kjæreste:

Adrian: “Silje, Kevin spør på deg.”
Silje: “Ok!”

Kevin har fått seg kjæreste 😁

 

43-430901_cute-valenti-kids-png-picture-wale

 

-familieherren

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s