HVA? Har jeg et talent??

Hva i alle dager???

Hvordan kan man gå i 31 år uten å vite at man er flink i en aktivitet man har vært gjennom minst en mikkemusillion ganger opp gjennom?

Vi bestilte en vare fra ellos som etterlot seg en megaeske som hadde måttet bli kuttet opp og bretta flere ganger for å få plass i papp- og papircontaineren. Kona ville kvitte seg med esken, men jeg satt min 43cm store fot ned og tok en sjefsavgjørelse: “Eska blir her, jeg finner på noe lurt vi kan bruke den til!”. Jeg liker å ta avgjørelser på sånne småting siden jeg vet jeg taper kampen hvis det handler om viktigere ting. Små seiere er bra for selvtilliten min.

Men hvor var vi? … JO! Kona og jeg ble enige om at eska kunne bli brukt som et papphus til vår 5år gamle Léon. Men Léon ville gjerne dekorere huset sitt. Så det ble frem med mobilen, søke på drager og håpe på at han velger en lett drage som jeg kan tegne til han. Bilde etter bilde øker min frykt i takt med hans skuffelse for hver gang jeg sier: “nei nei, den dragen klarer ikke jeg å tegne”. Det kom til et punkt der Léon til slutt utbrøt: “Hva er det du egentlig klarer da?”. Sønnen min er altså godt inneforstått med at pappa er multitalentløs.

Så…

Det er nå eller aldri!

Snapchat-270625139

(Så lang halsen min skulle være i froskeperspektiv da!🤔)

Jeg bestemte meg for å gi det ærlig forsøk og resultatet ble så sykt mye bedre enn jeg trodde!! Her er første forsøk på en kul drage (med en vulkan i bakgrunnen da):

20190324_120453

Léon var strålende fornøyd med en pappa som duger til noe ihvertfall. Dette ga meg motivasjon til å presse mine grenser og jobbe langt utenfor min komfortsone, så jeg ga det et nytt forsøk:

20190323_095354

Wow! Jeg vet! Tro meg, jeg er like overrasket. Så var det bare å sette i gang med litt farger:

20190324_120509

Litt bistand fikk vi også:

20190324_120527

Og resultatet ble dette:

20190323_121401

HVA, liksom?! Det ble sjukt bra. Nå har jeg og Léon funnet noe vi kan gjøre sammen i helgene ihvertfall. Og jeg gleder meg til han får venner på besøk og forteller dem at “min pappa har tegnet dragen for meg”!

Nå er det new dad on the block, så det er bare å passe seg, dere som går for “dad of the year”-prisen for 2019!!!
Snapchat-1873283448
-familieherren

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s