Dagens barn og IKEA-tur

Når familien øker antall medlemmer med +1, byr det på en Ikeatur!

Da babyjenta vår nærmest har grodd fast i mamma ble jeg og gutten vår Léon nødt til å brette opp ermene og ta oss av den handleturen for damene. Dette var også en fin mulighet for meg å vise at vi gutta skal være litt gentleman, siden Léon lurte på hvorfor ham og jeg måtte gå på en handletur for å kjøpe ting som stort sett var til mamma eller Lara? Jeg forsøkte å forklare hva det innebærer å være en gentleman, men da spurte han meg om mamma var en gentleman-dame?
– så vi har en liten vei igjen å gå 😊

Snapchat-1762776673

Léon hjalp meg med å bære ett par fjøler, deretter slang han seg oppi handlevogna med mobilen min og etterlot meg til å dytte på 2 stappfulle vogner.

20190321_174508

 

Likevel var jeg nøye med å fortelle han at jeg ALDRI hadde klart den handleturen uten hans uforglemmelige og mest nødvendige bistand!

Jeg har alltid lagt merke til små detaljer som tyder veldig på at jeg tilhører en annen verden enn mine egne barn. Og denne dagen fikk jeg nok en slik detalj. Det ble noe varmt i bilen og lillegutt ville gjerne lufte hodet litt. Han letet godt og lenge etter knappen til å ta ned sideruta. Til slutt måtte han be om hjelp, noe han i utgangspunktet ikke er glad i å gjøre.

Jeg strakk meg over på hans side og begynte å sveive ned ruta så blodårene på armen poppet fram da dette var en eldre bil. Léon reagerer med å bryte ut i latter som om han nettopp vitnet til det mest latterlige på denne jord. At man måtte jobbe så hardt for å få ned ei bilrute syntes Léon var hysterisk!

Denne opplevelsen ga meg et realitetsspark i magen. Det er sykt hvor mye ting har forandret seg og hvordan våre småbarn ser verden nå.

Vi kom oss gjennom Ikea-helvetet blakke og fornøyde til slutt også 😁

Snapchat-1319458765
-familieherren

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s