Det aller første tegnet til alderdom hos kvinner

Av en eller annen grunn frykter jeg ikke alderdom. Jeg gleder meg til å bli pensjonist og leve livet med alle mulig slags sykdommer, det skremmer meg ikke litt engang. Det er en naturlig del av livet. Men jeg vet alderdom er noe som virker fryktinngytende på mange. Forskere forsker stadig frem ulike produkter og behandlinger for å kjempe mot alderdom. Kvinner er ledende i pengebruk på disse produktene og behandlingene med en stor brøkdel. Det er for deres skyld jeg skriver dette innlegget.

Huden under øynene, løs hud under halsen, bekymringsrynkene i øyevikene og panna, sprengte blodårer på lårene og leggene, gravitasjon som stadig sliter på brystene. Det er disse kroppsdelene folk flest er bekymret for. Disse har i alle år blitt sagt å vise tidlige tegn på alderdom. Mens kvinner gjennomgår behandlinger og kosmetiske inngrep i hytt og gevær, i tillegg til å brenne av mange tusen på kremer og oljer, ser de ut til å gjøre dette til ingen nytte. Når hovedmålet er å dempe alle slags tegn på alderdom, har de ignorert all forskning som peker mot huden rundt albuen. Her starter nemlig de aller første tegnene til alderdom.

Armene blir brukt gjennom hele dagen. Selv om vi tror beina er våre bestevenner, siden de flytter oss fra kaféen til biblioteket, og til Lazerworld, er likevel armene de ekte bestevennene vi ikke vet å verdsette. De blir brukt mens beina jobber, men når beina får hvile så fortsetter armene kampen helt fram til leggetiden. Likevel går det i fotbehandling etter fotbehandling og fotbad etter fotbad. Når var sist du tok en armbehandling? Da vi bøyer armene så ofte så strekker vi på den meget elastiske og noe overflødige huden rundt albuene våre. Det fører til at huden i albue-regionen blir tørr og gammel langt fortere enn huden andre steder på kroppen. Det eneste ubesvarte spørsmålet er: “Hvorfor skjer dette mye raskere hos kvinner enn hos menn?” Etter å ha lest meg fram til dette har albuene vært det første jeg legger merke til på en kvinne.

 

 

Men frykt ikke! Dette kan vi fikse!

De samme hud-/godnattkremene kvinner flest bruker i ansiktet for å stramme opp huden har gitt meget god dokumentert effekt på huden i albuen og omegn. Disse kremene anbefales på det sterkeste:

pannerynker-DJNEJz6ZXK5eYYLjqL31ZQ

Super 3 Booster har tre typer A-vitamin som sammen skal redusere rynker, og Skin Naturals Optical Blur 5 Sec skal på få sekunder gi en optisk glattere og mer strålende hud. Allerede etter 2 uker får huden en lysere farge, strammere utseende og livligere elastisitet. Rachel (47) fra Minnesota har brukt disse kremene og deler sin historie med oss:

20180807_005059

“The skin in my elbowregion has been a part of my body that I’ve always tried to keep hidden under a layer of fabric. I rarely use clothes that reveal that part of my arm. But wearing longsleeves during summertimes can take its toll on you. By applying the Super 3 Booster on my elbows every night before bed and Naturals Optical Blur 5 Sec every morning, my elbows look like that of a 20 year old. Even my husband seems to be caressing my arms more often than ever before” – Rachel, 47.

Skal vi følge Rachels råd bør vi smøre albuene våre med disse kremene før leggetid og om morgenen for å møte dagene med yngre albuer hver dag.

 

For dere som har orket å lese så langt ønsker jeg å takke for interessen, men nå har jeg dessverre gått tom for bullshit. Albuene dine er sikkert kjempefine, og ingen menn legger merke til dem.

Legg gjerne igjen en kommentar hvis du begynte å se, kjenne på og/eller studere albuene dine 😁

-familieherren

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s