5 type mennesker du bør date!

I kjølevannet av det forrige innlegget mitt, der jeg tok for meg “5 type mennesker du ikke bør date”, bestemte jeg meg for å komme med dette innlegget. Jeg innså at jeg virket litt negativ, men nå skal dere vite at det enda er håp for dere der ute som er på jakt etter ekte kjærlighet og lykke! Så her er en litt mer happy liste:

“5 type mennesker du bør date”:
(Sortert etter bra – best, fra 5. – 1.plass)

.
.
.

5. Dette er en lun folkegruppe som har fått lang lunte som yrkesskade.

Buss- og Taxisjåfører

 

66rAug8

Disse folka kan trygt anbefales til potensielle kjærester (kanskje livspartnere på sikt?). De lever av å være imøtekommende og tar imot samtlige passasjerer med et smil. Det er ihvertfall det som kreves av dem av høyere hold. De har ingenting imot roadtrips da de har måttet bli komfertable med mange timers kjøring i løpet av en arbeidsdag. Å sitte i bil med en yrkessjåfør gir deg følelsen av å gli på skyer. De følger alle trafikkregler, kjører meget miljøvennlig og du merker neppe at du nettopp har kjørt over flere fartsdempere. Av den grunn er det også trygt å sende barn på biltur med vedkommende. Som følge av en yrkesskade tidlig i yrket kan bussjåfører stoppe på en bussholdplass i sin privatbil for å plukke opp passasjerer.
Ellers har de gjennom yrket sitt fått en lunte på 20m og kan forholde seg rolige under en krangel. Ofte blir de også limet som holder familien sammen i tunge tider, grunnet deres rolige vesen.
Den eneste ulempen kan være at når lunta først tar slutt så får en atombombe-eksplosjon. Men med mindre du er en buttonpusher av et menneske så er du på trygg grunn.

.
.
.

4. Det er et stort flertall av menn i dette yrket, men damer er hjertelig velkomne.

Sikkerhetsvakter

 

giphy_23

Uavhengig av hvor sikkerhetsvakter jobber så har de bygd opp en immunitet mot drittsekker. Å være i daglig kontakt med drittsekker gir en selvinnsikt og ydmykhet. Dette tar disse heltene med seg videre og implementerer i livene deres. De dyktigste sikkerhetsvaktene er flinke til å snakke for seg og mestrer kunsten av å deeskalere en potensiell farlig situasjon, en kunst de også anvender i en krangelsituasjon i heimen. De har en god sans for sikkerhet i husholdningen og huset vil være babyproof lenge før et barn kommer til verden. Ikke minst er de livsnødvendige i nødssituasjoner der de aller fleste velger å fryse som taktikk for å avverge en kritisk situasjon.
Alle brannslukningsapparater i huset er dobbeltsjekket med sikringspliten intakt og plombert, pila på trykkindikatoren peker på grønn og det er ingen fremmedlegemer i utløpsdysen på slokkeren. Brannalarmer er sjekket av vedkommende selv, ikke fagfolk, det er nemlig ingen ordentlige menn som spør om veibeskrivelser!

39fa19e6f89d16f7b8a1e953b9b26fe3

.
.
.

3. Disse folka her er trent opp som sporhunder til å holde deg realitetsorientert.

Ingeniører

 

civil-engineers-2

Gjennom utdanningen deres har de, med teskje, blitt matet ferdigheter av en annen verden til å ta ting fra hverandre, for så sette det sammen igjen. De er på evig jakt etter gode løsninger og gir seg ikke før de har funnet dem. Jeg fraråder deg å gå til en ingeniør for å “tømme hjertet”, det har du psykolog til. En ingeniør vil derimot ta fra hverandre alle aspekter i problemstillingen du fremstiller og gi deg en oversikt, om ikke løsning(-er) til problemet ditt.
De har gjennomgått et langt akademisk løp, noe som tyder på at de har hjernen på rett plass. De er som regel gode rollemodeller og har det økonomiske på stell. Hold godt på din partner hvis han/hun er ingeniør.

.
.
.

2. Denne gjengen her er drømmere… og verden trenger flere av dem!

Musikere

 

img

Er det noen som klarer å holde flammene i hjertet i live, må det være musikere. De er villige til å reise langt, på egen regning, for å gjøre en jobb/opptreden som betaler mindre enn hva reisen bort kostet. De går gjerne i minus, med et smil om munnen, så lenge de kan opptre og øke sine sjanser for å bli oppdaget.
De kan bli vanskelige å holde ut med i et samliv, grunnet deres lave økonomiske bidrag til husholdningen mens de jakter på drømmen, men gjør ikke feilen av å forlate han/henne basert på dette grunnlaget. Støtt derimot din musiker-partner så godt du klarer. Dersom du ikke støtter vedkommende, og vedkommende får gjennomslag på markedet, da er det bare å pakke baggene og ta ekspresstoget til Angreby.
Musikere bringer intet annet enn glede i livet ditt, med en sjel som har funnet indre ro og en harmonisk balanse Yoga-instruktører søker hele livet. Etter “the money and the fame” er i boks kan en del musikere komme i diverse skandaler og klarer å rote til privatlivet sitt og forlater sin livspartner. Det er også basert på hvor “hard” musikk de spiller, om de er på “Slipknot”-siden eller “Westlife”-siden. Knuser de gitaren sin etter hver låt, bør det heise et rødt flagg hos deg.
Men best av alt er at de kan dra fram en gitar når dere er på familiepiknik og spille noen golden-oldies… så lenge de ikke knuser gitaren etter låta.

ShabbyOrneryGar-size_restricted

.
.
.

1. Førsteplassen kommer nok ikke som en overraskelse på deg.

Leeeeee….. – Piloter!

 

JrsH

Jupp! Piloter. Ikke leger, men piloter. Hvis du klarer å leve med en som er ute flere dager i strekk når han/hun først er på jobb, så er piloter veien å gå.
Du trenger ikke lenger å sjekke TUI, Ving, restplasser eller andre flyselskapers hjemmesider og vende alle steiner på leting etter en billig ferie. Du kan heller ta deg en hoppe-på-tur til hvorsomhelstistan i 1 uke og slikke sol. Piloten din tjener nok til å brødfø familien, så du trenger ikke jobbe. Livet blir bare lek og moro, med yoga-timer og smoothie-smaking, og mens partneren din mellomlander midt i krigsherjede Jemen, kan du planlegge neste gratistur til Playa del ingles.
Videre er du sikret førsteklasse-billetter og beina dine trenger aldri bekymre seg for dårlig plass. Du trenger heller ikke vente, svett og jævlig i 5 timer i det hønsehuset av en terminal ved gate 8 for å komme deg på flyet. Derimot blir du bært på en kongestol forbi alle de andre dødelige som har spart i 5 år til denne reisen. Avslutningsvis er piloter veldig voksne og har voksenhumor.

Pilots

 

Siden det nå er sommer og jaktsesongen er i gang, er det bare å logge inn på Tinder, lade rifla og iverksette jakten!

Lykke til 🙂

2 Comments Add yours

  1. Meis says:

    Hahahahahah jeg ler as 😂 pilotfruen skulle man ha vært..

    Liked by 1 person

    1. … eller pilotherren 😅

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s