Erru mann så erru mann!

Uavhengig av hva likestillingskampen og feministbevegelsen ønsker å få til, så vil det alltid være enkelte ting kvinner gjør best, og menn gjør best. Dersom vi alle kan komme til en enighet vedrørende dette, så kan vi gå tilbake til å leve livene våre.

Jeg har heldigvis et eksempel fra mitt eget liv som støtter mitt utsagn.

Kona drev og lagde seg frokost mens hun nynnet fornøyd en litt sen morgen. Hun er helt rå på kjøkkenet og kan forandre den kjedeligste matretten til en delikatesse verden ikke har sett maken til. Men et sted stopper det for henne. Et sted strekker hun ikke til som kvinne. Hun må krype til korset og be om min manne-hjelp.

Mannen i huset må reise seg med all sin vekt og høyde for å stå panne til panne mot damenes erkefiende: glasskrukke med skrulokk.

LRM_EXPORT_20180401_165914
Og det, til tross for at “Nora” sverger på at skrulokkene deres er “lett å åpne”.

Jeg gjør alltid en stor deal av å hjelpe til med dette, som en stadig påminnelse om hvorfor kona trenger meg i livet sitt.

“Sammyyyy, kan du åpne opp denne for meg?”

.
.
.
LRM_EXPORT_20180401_165649

LRM_EXPORT_20180401_165752

LRM_EXPORT_20180401_165833

Jeg tar selvsikre skritt mot syltetøyglasset. Dette er hva jeg er skapt for. Ingenting skal komme mellom meg og det syltetøyglasset. Med denne ene handlingen skal jeg få anerkjennelse som den ene og sanne mannen i universet! Jeg får tunnelsyn og alt snevrer seg inn mot syltetøyglasset. Kona ser flammene i mine øyne og forsøker å holde meg igjen. Jeg knipser henne bort og fortsetter min marsj mot kjøkkenbenken!
Jeg tar tak med mine skitne håndverkerhender som består av 100% træler. Jeg strammer alle muskler i kroppen og begynner å skru som om det ikke finnes noen morgendag.

 


Skrulokket viser seg å være en verdig motstander. Men jeg har ikke kommet for å prøve å vinne… jeg har kommet for å vinne!

20180401_170030

https-blueprint-api-production.s3.amazonaws.comuploadscardimage277586hil_cry_7
Jeg går all inn med min status som familiens overhode på spill. Det er “mano a syltetøyglass” og kampens utfall danner fundamentet for min status i husholdningen! Jeg går ned i kjellern og opp i loftet for å hente det jeg har av krefter…

LRM_EXPORT_20180401_170239

 

 

… og *FOMP* !!!

 

 

JkOO4nn

Syltetøyglasset gjør det smarte trekket og gir etter for mitt sterke grep. Med skjelvende bein og klamme hender holder jeg syltetøyglasset høyt opp som trofé som en beskjed til de andre syltetøyglassene, akkurat som en viking ville holdt opp hodet til fienden sin for å spre frykt blant sine fiender.

20180401_203421

“I AM VICTORIOUS! YOU ARE NO MATCH AGAINT THE HANDS OF SAMMY! I WILL SHOW NO MERCY TO ANY OF – ”

– “huff… kan jeg få syltetøyglasset mitt nå?”

– “erm…. vær så god, kjære.”

 

 

*Erru mann så erru mann!*

3 Comments Add yours

 1. Odd Martin says:

  Hehe. Konge.

  Like

 2. Sandra says:

  Hahahahhaa 😂😭 takk for latteren!

  Liked by 1 person

  1. Gleden er fullstendig på min side, Sandra 😁

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s