Zombiene har kommet !

Det finnes spørsmål alle mennesker har gjort seg tanker om og har et nøye gjennomtenkt svar på. Idag skal jeg ta for meg følgende spørsmål:

“Hva ville du gjort dersom zombiene kom?”

Det luftbårne viruset har spredd seg i byen din. 95% av byens befolkning har blitt smittet. Kjøttetende vanskapninger som ville fått selv skaperen til å grøsse vandrer i dine gater, butikker og kjøpesentre. Skapninger som ikke kjenner igjen familie eller venner. Skapninger som kun tar et skritt dersom det leder til neste måltid. Skapninger, hvis handlinger er basert rent på primitive instinkter: Spise for å overleve!
Telefon og internett forsvinner fortere enn de kom da det ikke finnes mennesker til å holde det vedlike. Vi er tilbake i steinalderen.

Zombie-apokalypsen er her!

 

246x0w

Nei, vent litt…

 
zombies-paulickreport

Sånn ja..

Du har selvfølgelig ikke blitt smittet… enda. Du har 2 familiemedlemmer og 1 venn igjen.

freetrial_campaign-553f26d335e847c7829eaa6fd036f599
Nå som den dystre stemningen er satt..

Hva ville du gjort??

Jeg har heldigvis sett mange hollywood filmer. Siden det er allmenn kunnskap at alle deres filmer er troverdige og er basert på hardkokt vitenskapelig fakta, så er jeg trygg på at jeg kan legge min plan ut ifra hendelsene i disse filmene.
Her er min oppskrift til hvordan man skal overleve en zombie apokalypse.

Først må en enkel sjekkliste på plass. Dette må man ta seg tid til når zombiene først kommer. Her er min (sortert etter prioritering):

1. Et trygt sted
2. Mat og drikke
3. Våpen
4. Finne overlevende
5. Bygge opp et samfunn

Et trygt sted kommer på en sterk førsteplass over prioriteringer. Fra et trygt sted der ingen zombier kan komme seg inn, men som samtidig gir deg god sikt i flere retninger, kan du begynne å tenke på mat og våpen til å forsvare deg med. Herfra tar du deg av eventuelle sårede og legger en god plan for veien videre.

Videre samler du alt du kan av våpen. Kniver, stokker, kosteskaft, stekepanner, skitne sokker, vaser, barberhøvler, tigerbalsam.. alt du kan bruke til å forsvare deg med. Disse tar du med deg i bilen når du og kompisen din skal til Rema 1000 på harrytur, du kan jo ikke risikere livet til familiemedlemmer heller, men din bestevenn kan unnværes. Når du har ryddet butikken for faste kunder som nå er zombier, kan du ta deg god tid mens du handler hermetikkvarer, redbull, nikotin og grønnsaker.

Neste steg er å finne det beste stedet i nærheten som holder deg og dine trygge. For meg blir dette Husøy i Tønsberg. Med innbyggertall på under 1000 er dette det perfekte stedet å bygge en liten by for å gjenoppbygge sivilisasjonen. Ground Zero, om du vil.
Det er ei smal bru som går over til Husøy som man enten kan blokkere med biler eller rasere helt. Så gir du de overlevende våpen for å begynne med utrydningsprosessen på Husøy, på jakt etter overlevende som kan bidra til samfunnet som skal bygges, sten for sten.
Leger, ingeniører, snekkere, elektrikere og sjømenn prioriteres, men alle overlevende er selvfølgelig velkomne. Jeg er litt naiv sånn sett, til tross for at Hollywood har lært oss at alle er fiender til det motsatte er bevist. Sjømenn trenger man på Husøy da det er et båtsamfunn, noe som kan brukes som fraktmetode av varer og mennesker fra og til fastlandet.

Herfra er du trygg, med vannet som nærmeste nabo og båter som eneste vei inn og ut. Samtidig er du i en skråning uansett hvor du står på øya, som gir deg fordelen med utsikt til alle kanter. Det er vaktposter døgnet rundt og sikkerhet tas på alvor her. Streifrunder blir utført med jevnlige mellomrom på jakt etter mer mat og våpen til samfunnet. Bygg opp et samfunn og gi menneskene håp igjen!

Hvis zombieapokalypsen bryter ut, så vet dere hvor dere finner håp. Men vær forberedt på å svare på følgende spørsmål: “Har du noen gang svingt til venstre i en rundkjøring uten å blinke til venstre på vei inn i rundkjøringen slik at det skaper kaos for alle andre??”!

Svaret ditt avgjør om du er velkommen eller ei.

Tenk godt…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s