Snorker du?

Hater du ikke når du skal prøve å få deg en god natt søvn, men din livspartner snorker bort skjønnhetssøvnen din? Hater du ikke når du endelig er på vei til å slukne, så kommer det et brak som får senga til å riste, og all tegn til søvn forsvinner? Hater du ikke når du må opp flere ganger om natten for å be livsparteneren din legge seg på magen?

Det gjør kona mi og.

Stakkars dame visste ikke hva som traff henne når jeg plutselig la på meg noen gode pappakilo og begynte med snorking som hobby. “Dette sto ikke i kontrakten da vi gifta oss!”- sier hun. Iblant snorker jeg så høyt og aggressivt at hun lurer på om jeg gjør det med vilje. Fordi så høyt skal ingen mennesker snorke, nemlig.

Jeg, derimot har fått en velsignelse fra gud. Jeg er noe begavet, tør jeg påstå. Jeg kan nemlig sove som en sedimentær bergart, urørlig på havets bunn. I tillegg til å sove tungt, kan jeg nærmest sove så fort jeg selv ønsker. Men det er da det starter…

Jeg begynner å ruse motoren med en gang hodet treffer puta. Bilmekanikere anbefaler at man tar i litt iblant slik at eksosrøret blir renset for smuss og skitt. Jeg følger deres anbefaling og tar i skikkelig når jeg sover, selv om det betyr gjesterommet resten av natten.

Kona tagger meg på alt hun finner på facebook, som skal føre til at jeg snorker mindre. Vi har prøvd alle kjerringrådene som finnes. Jeg prøvde til og med å sy en tennisball inn i ryggen på t-skjorta mi. Hensikten bak tennisballen er at man skal få vondt i ryggen mens man sover slik at man hele tiden snur seg og legger seg på magen, og snorker mindre. Men med guds gave sov jeg gjennom den smerten. Jeg hadde bestandig blåmerker på ryggen dagen etter, vel å merke.

Kona tagget meg i denne annonsen her om dagen:

Umiddelbart tenkte jeg: ” Oi, det så ut som en fin måte å dø på!”.
Mens kona maser om at jeg bør prøve det så er jeg på utkikk etter en permanent løsning på problemet, som ikke innebærer å ha på meg stroppen de bruker i den elektriske stolen!

Jeg har operert nesa 2 ganger tidligere, uten hell. Jeg tør ikke å begi meg ut på nok en neseoperasjon, til tross for at Michael Jackson er mitt idol (måtte han hvile i fred). Sykehuset foreslo en annen løsning denne gangen. De mente at det ville hjelpe å operere bort drøvelen min! Jeg synes det høres skummelt ut, at jeg skal bli fratatt en “kroppsdel”, selv om jeg aldri har undret meg over dens funksjon. Og dessuten fikk jeg den av mammaen min, så den vil jeg gjerne beholde.

Selv om jeg skulle vurdert noe så barbarisk og groteskt, så forteller øre-nese-hals spesialisten meg følgende: “Kroppen er fantastisk, den er meget tilpasninsdyktig og vil alltid forsøke å finne løsninger slik at den kan snorke igjen!”

HÆ? Ja.. virkelig fantastisk, må jeg si!
Tusen takk kropp, for at du er så fantastisk!

Som om jeg ikke var usikker nok fra før så advarer de meg mot tiden etter operasjonen. Da kommer jeg faktisk til å slite med at maten jeg svelger går opp og ut gjennom nesa. Det tar seg sikkert veldig bra ut på Peppes Pizza når jeg sliter mer med å spise enn guttungen på 4 år.

Før jeg vurderer å ofre drøvelen min til øre-nese-hals djevelen, har noen gjennomgått denne operasjonen og hatt gode resultater? Skriv gjerne en mail til meg dersom du eller venner har gjort dette.
Og helst før kona finner ut at hun skal løse problemet permanent med ei pute over ansiktet mitt mens jeg sover.

2 Comments Add yours

 1. Monkay says:

  Hi bro, great blog, love it!

  About the snoring you should try the guillotine, it’s a french design, very effective 🙂

  Like

  1. Brovva!!! ❤

   Haha, Farah already recommended that 😅

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s