NEEEEI… ikke husvask!

Siden jeg ønsker å gå fram som et godt eksempel for barna, skal jeg sensurere banneordene i dette innlegget, noe det blir en del av.

Det er mulig kona mi har forvekslet de 3 magiske ordene en livspartner ønsker å høre. Hver J-$&*! gang de 3 ordene fremkommer i form av lydbølger og vibrasjoner som reiser gjennom rom treffer de ørene mine som en F-#$”£/¥@ lastebil i 100km/t.
De 3 ordene er forresten: “Vi må vaske!”


Jeg sier ikke at jeg misliker å vaske hus, jeg sier at jeg hater det noe så inni H-£)#=//×, med alle protoner, nøytroner og elektroner i hvert eneste atom i kroppen min!
Hver gang jeg rører en klut eller ei børste, så kjenner jeg livsenergien renne ut av meg som et fossefall.

20180219_132203
#^&£ i %=€@×//₩ da!

Å bite det i meg er heller ingen løsning da jeg frykter tannlegebesøket i ettertid vil bli en dyr affære. En iskald og J-#$÷@ følelse av død kaster seg over meg når det går opp for meg at vi må vaske hus. Det tar nemlig litt tid før jeg innser sannheten. Idet kona nevner de ordene for meg så blir stemmen hennes dypere, forvrengt og tregere. Litt som hvordan Hollywood fremstiller en person som hører stemmer i det han/hun er i ferd med å besvime eller har blitt neddopet.

20180219_114610
*go to ur happy place… go to ur happy place*

Mange tenker sikkert: “Hvis jeg bare gjør det fort så er vi ferdige med det.”
Men nei… ikke #×@$! Jeg klarer ikke å samle opp nok krefter til å tenke i de banene engang.
Jeg har gått gjennom en liste på over 600 fobier for å finne ut hva som feiler meg, men det fantes ingen fobi for husvask! Veldig overraskende, med tanke på hvor utbredt den angsten må være. Den nærmeste fobien som beskriver hva som skjer med meg under husvask er: “agateofobi – angst for å bli sinnsyk.”.

Du blir ikke kjent med meg som person ved å sette meg bak rattet midt i ettermiddagsrushet. Mine mørkeste sider kryper fram under husvask.
Jeg har helt seriøst tenkt: “Kan ikke en kompis bli påkjørt eller noe så jeg kan besøke han på sykehuset og slippe unna husvasken?”. Når slike tanker først tar overhånd, er det ingen vei tilbake!

Min “happy place” er det som får meg gjennom husvasken. Det og vår lille hjelper:

20180219_140853
Selv om jeg utallige ganger har vurdert farlige stunter ned denne trappa under husvask…

20180219_114438

… så må jeg være voksen nok til å innrømme at jeg får en god følelse inni meg når vi er ferdige. Da sitter jeg med et rent hus og en strålende fornøyd frue 😀
20180219_130137

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s