Hjelp foreldrene dine med glede!

Jeg har fått inntrykk av at den yngre generasjonen ikke setter av like mye tid til å hjelpe foreldrene sine som tidligere. Kanskje er det samfunnet som er bygd opp på en slik måte at alle må bruke så mye tid på sitt at det ikke er mye tid eller energi til overs?

Men her er det snakk om dine foreldre! Menneskene som har pustet liv i deg, ofret nattsøvnen sin i mange år for deg, villige til å ta et skudd for deg… skam deg!

 

source

 

Jeg hopper med glede når foreldrene mine ber meg om det. Grunnen til det er at de aldri ville bedt meg om å gjøre noe som er til skade for meg selv, verken fysisk, psykisk, sosialt eller økonomisk.

Nå skal ikke jeg late som at alle foreldre er slik. Det finnes helt sikkert mennesker der ute som ikke har ubetinget kjærlighet for barna sine. Men likevel tør jeg å påstå at majoriteten av foreldrene har akkurat det.

Når du blir bedt om å gjøre noe, uavhengig av tjenesten omfang, tidsperspektivet eller slitet det medfører, så skal du gå å gjøre det av hele ditt hjerte, med et stort smil om munnen!

Foreldrene mine har vært på ferie en stund. Her om dagen fikk jeg en telefon fra far som lurte på om jeg kunne fjerne snø fra bilen deres, “hvis” det var noe snø da. Midt i undervisningsplanleggingen reiste jeg meg opp, tok på jakka og dro bort til mine foreldres hjem.

Det viste seg at det faktisk hadde samlet seg litt snø på bilen deres…

 

20180217_150811.jpg

20180217_150842

Og bare se den gleden i ansiktet mitt…

Takk, mor og far, for at jeg får være den som hjelper dere ❤

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s