Morgenstress !

God morgen!

Idag var det deiligere enn noen gang å våkne.

Léon vekket meg med kos og klem, 2min før alarmen. Vi hadde en utrolig behagelig morgen der han ville ligge i senga si under dyna med en leke og slappe av til jeg var ferdig med å gjøre meg klar.

Når jeg var ferdig tok jeg meg av Léon. Siden det var så fint vær valgte vi å gå til barnehagen. Og siden det var såpass tidlig så tenkte jeg at han kan spise frokost med vennene sine. Jeg ble litt igjen med han i garderoben i barnehagen og snakket litt og koste litt. Jeg ønsket han en god dag, nusset på han og gikk ut.

På vei ut av barnehagen la jeg merke til at tiden hadde løpt fra meg. Så jeg iverksatte springmarsj mot huset! Jeg løp de siste 100meterne, sparka inn døra, tok av meg skoa, løp inn og hentet arbeidssekken min, tok på meg skoa, tok ut søppelposen som sto i inngangen, startet bilen og kjørte på jobb.

Jeg rakk det !

I kampens hete er det ingen rom for følelser eller distraherende tanker. Oppdraget kommer først! Og først da jeg hadde ankommet parkeringsplassen på jobben, kunne jeg senke skuldrene og leve i det korte øyeblikket der jeg anså meg selv som en ansvarlig og pliktoppfyllende voksen. Men…

 

… det var da jeg oppdaget at jeg hadde hatt med meg en blindpassasjer hele veien. En som hadde tilbrakt mange søvnløse netter med nøye planlegging av fluktrute, studert våre vaner i hjemmet til minste detalje og bare ventet tålmodig og iskald på det rette øyeblikket til å utføre sitt etterlengtede fluktforsøk.

Det gikk kaldt nedover ryggen og håret på armene reiste seg da jeg så i passasjersetet:

20180102_151758

Søppelposen!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s